vineri, septembrie 21

Supa cu linte si quinoa

Ingrediente:
500gr linte rosie;
 100 gr quinoa;
1 ceapa mare;
1 morcov;
100 gr ciuperci;
3 catei de usturoi;
sare & piper;
 turmeric & ienibahar;
1 lingura vegemix;
 ulei de masline;
 oregano.

  Preparare:
1. Ceapa, usturoiul, morcovul si ciupercile se curata, se spala si apoi se toaca marunt.
2. Puneti lintea la fiert intr-un litru de apa.
3. Caliti legumele tocate intr-o tigaie impreuna cu o lingura de ulei de masline.
4. Cand lintea a inceput sa se inmoaie adaugati legumele calite in vasul in care fierbeti lintea.
5. Quinoa se fierbe separat. La o ceasca de quinoa pun 3 cesti de apa, pentru a fi sigura ca are lichid suficient.
6. Supa se condimenteaza, se adauga sarea si vegemixul.
7. Turnam supa in vasul unui blender si mixam pana devine crema.
8. Adaugam quinoa fiarta(fara zeama in care a fiert) in supa si amestecam bine.
9. Se adauga verdeata tocata marunt si se serveste calda.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu